وب آرشیو

» پیشگیری از انواع سرطان با یک استراتژی موثر

مسابقه کاربران برتر فایل ناب
تنظیم شرایط محیطیفایل ناب | ایجاد فروشگاه فایل

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید

هفت دوره از مسابقات فایل ناب را در کنار شما کاربران عزیز بودیم و تلاش کردیم که با جوایزی هرچند کوچک ، قدردان زحمات و تلاش های شما عزیزان باشیم. در بهار 96 هم با هشتمین دوره از مسابقات فایل ناب در کنار شما خواهیم بود و همه با هم تلاش خواهیم کرد که در مسیر موفقیت پیش قدم باشیم.

جوایز ویژه بازاریاب های برتر:
بیش از 300 بازاریابی: 100,000 تومان
بیش از 600 بازاریابی: 250,000 تومان
بیش از 900 بازاریابی: 450,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیش از 500 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیش از 1000 فایل: 110,000 تومان
آپلود بیش از 2000 فایل: 250,000 تومان

پیشگیری از انواع سرطان با یک استراتژی موثر ۱۸ آبان ۱۳۹۷

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 مصرف غذاهای ارگانیک با کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است. مصرف مواد غذایی آلی و ارگانیک در میان مردم می تواند یک استراتژی پیشگیرانه در برابر انواع سرطان باشند.

 

موثرترین روش برای پیشگیری از سرطان

 احتمال ابتلا به انواع سرطان و بخصوص سرطان خون در مصرف کنندگان غذاهای ارگانیک ۲۵ درصد کاهش می یابد و خطر ابتلا به سرطان پوست و سینه در آن ها به میزان یک سوم کاهش می یابد. با این حال، این نوع مواد غذایی بر روی سرطان روده و پروستات تاثیر نمی گذارند.

مصرف غذاهای ارگانیک با کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است. مصرف مواد غذایی آلی و ارگانیک در میان مردم می تواند یک استراتژی پیشگیرانه در برابر انواع سرطان باشند.

استانداردهای غذایی ارگانیک اجازه استفاده از کودهای مصنوعی، آفت کش ها و ارگانیزم های اصلاح شده ژنتیکی را نمی دهد و استفاده از داروهای دامپزشکی را محدود می کند. درنتیجه، محصولات ارگانیک نسبت به مواد غذایی معمولی حاوی آفت کش های کمتری هستند.

میوه وو سبزی

بر اساس شواهد موجود در میان عوامل خطر زیست محیطی در مورد سرطان میان آفت کش ها، مخصوصا در مزرعه و توسعه سرطان ارتباط نزدیکی وجود دارد. در حالی که واکنش دوزهای آفت کش ها یا اثرات کوکتل احتمالی آنها به خوبی شناخته نشده اند، حتی در غلظت های پایین مخلوط های آفت های کشنده، اثرات سمی افزایش یافته است.

می توان چنین فرض کرد که مصرف کنندگان مواد غذایی با کیفیت بالا، به دلیل پایین بودن مواجهه با آفت کش ها خطر کمتری در ابتلا به سرطان دارند. علاوه بر این، آفت کش های طبیعی که در کشاورزی آلی در اتحادیه اروپا مجاز به استفاده هستند اثرات سمی کمتری بر روی محصولات می گذارند.

یافته های تحقیقات نشان می دهند که افراد چاق نسبت به آفت کش ها حساس تر هستند یعنی رژیم های غذایی آلی برای افراد چاق بیشترین تاثیر را دارند.

بیشتر بدانید : پیشگیری از سرطان با مصرف سیر

بیشتر بدانید : پیشگیری از سرطان و توصیه های پزشکان در این مورد

بیشتر بدانید : پیشگیری از سرطان با چند روش ساده و موثر

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : shafaqna.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 52764 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها