وب آرشیو

» طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی

مسابقه کاربران برتر فایل ناب
تنظیم شرایط محیطیفایل ناب | ایجاد فروشگاه فایل

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید

هفت دوره از مسابقات فایل ناب را در کنار شما کاربران عزیز بودیم و تلاش کردیم که با جوایزی هرچند کوچک ، قدردان زحمات و تلاش های شما عزیزان باشیم. در بهار 96 هم با هشتمین دوره از مسابقات فایل ناب در کنار شما خواهیم بود و همه با هم تلاش خواهیم کرد که در مسیر موفقیت پیش قدم باشیم.

جوایز ویژه بازاریاب های برتر:
بیش از 300 بازاریابی: 100,000 تومان
بیش از 600 بازاریابی: 250,000 تومان
بیش از 900 بازاریابی: 450,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیش از 500 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیش از 1000 فایل: 110,000 تومان
آپلود بیش از 2000 فایل: 250,000 تومان

طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی ۲۰ مهر ۱۳۹۷

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

braised-lamb-cutlets-with-saffron-rice

یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیک‏‌های بره سرو شود، ظرافت بخصوصی می‌دهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱۲ استیک بره، پاک شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران
  • ۱ پیاز قهوه‌‏ای، درشت خردشده
  • ۱ و ½ لیوان برنج سبوس‌دار پخته نشده
  • ۲ لیوان آب مرغ
  • ۱ لیوان آب
  • ۱ لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجه‏‌های نیمه-خشک

دستورالعمل:

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنید. استیک‌ها را در ۳ سری بپزید، هر طرف آنها را برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید.
  2. زعفران را به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد برای یک دقیقه (یا تا زمانی که رایحه آنها پخش شود) بپزید. پیاز را اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. برنج، آب مرغ و آب را نیز اضافه کنید. به نقطۀ جوش برسانید.
  3. ترکیب برنج خود را درون یک ظرف طبخ ۲۵ سانتی بریزید. استیک‌ها را در یک لایه روی آن بگذارید. آنها را با یک درپوش یا فویل سفت بپوشانید. برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه (یا تا زمانی که تمام مایع جذب شده و برنج نرم شده است) آنها را در فر بپزید.
  4. استیک‌‏ها را خارج بکنید. آنها را بپوشانید و گرم نگاه دارید. زیتون‌ها را به درون برنج بریزید. ادویه بزنید. با قاشق برنج را درون بشقاب‌ها ریخته و همراه با دو تکه استیک بروی آن سرو کنید. اگر می‌توانید این غذا را همراه با سالاد میل کنید.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 53594 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها