وب آرشیو

» رفلاکس معده با این خوراکی ها تشدید می شود

مسابقه کاربران برتر فایل ناب
تنظیم شرایط محیطیفایل ناب | ایجاد فروشگاه فایل

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید

هفت دوره از مسابقات فایل ناب را در کنار شما کاربران عزیز بودیم و تلاش کردیم که با جوایزی هرچند کوچک ، قدردان زحمات و تلاش های شما عزیزان باشیم. در بهار 96 هم با هشتمین دوره از مسابقات فایل ناب در کنار شما خواهیم بود و همه با هم تلاش خواهیم کرد که در مسیر موفقیت پیش قدم باشیم.

جوایز ویژه بازاریاب های برتر:
بیش از 300 بازاریابی: 100,000 تومان
بیش از 600 بازاریابی: 250,000 تومان
بیش از 900 بازاریابی: 450,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیش از 500 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیش از 1000 فایل: 110,000 تومان
آپلود بیش از 2000 فایل: 250,000 تومان

رفلاکس معده با این خوراکی ها تشدید می شود ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 رفلاکس معده یک مشکل گوارشی است که با برخی خوراکی ها تشدید می شود. در این مطلب به خوراکی های تشدید کننده افلاکس معده اشاره می کنیم.

تشدید رفلاکس معده بر اثر مصرف این خوراکی

رفلاکس معده می تواند ناشی از مشکلات گوارشی باشد که مقصران افزایش تولید اسید هستند. با این حال یکی دیگر از علل اصلی ابتلا به این عارضه، انتخاب های غذایی شماست.برخی از غذاها باعث به هم خوردن تعادل pH بدن و افزایش سطح اسیدیته می شوند:

رفلاکس معده بر اثر مصرف گوشت قرمز

مصرف بیش از حد این نوع گوشت سطح التهاب بدن را افزایش می دهد. گوشت قرمز سطح اسیدیته بدن را بالا می برد و مشکل هضم ایجاد می کند.

رفلاکس معده بر اثر مصرف گوجه فرنگی

اگر از بیماری بازگشت اسید به مری رنج می‌ برید، بهتر است از گوجه فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه ‌ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می ‌توانند معده و مری را بیازارند. به محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می ‌کند. این اسید می ‌تواند به داخل مری خزیده و سبب احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه ‌فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.

رفلاکس معده بر اثر مصرف مرکبات

مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ فروت می ‌توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سر دل را تشدید کنند. بنابراین، از مصرف این میوه‌ ها چه به صورت کامل و چه به صورت آب ‌میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و برای مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته‌ بالای مرکبات سبب شل شدن اسفنکتر مری و تشدید علائم می‌ شود، به ویژه وقتی که با معده‌ خالی مصرف شوند.

رفلاکس معده بر اثر مصرف شکلات

رفلاکس معده با خوراکی ها تشدید می شود

اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سر دل رنج می ‌برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت‌ های شیرین و موردعلاقه‌ تان نه بگوید. شکلات به سه دلیل برای افرادی که از رفلاکس اسید رنج می ‌برند مضر است. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک‌ های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می ‌شوند. تئوبرومین نوعی متیل‌ گزانتین است که مانع تنگ شدن ماهیچه‌ اسفنکتر تحتانی می ‌شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را افزایش می‌ دهد. دوم آن ‌که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی ‌تر است و می‌ تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد. و سوم آن ‌که کاکائو می‌ تواند باعث شود سلول ‌های روده ‌ای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.

رفلاکس معده بر اثر مصرف ادویه جات تند

با این که این نوع ادویه جات خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند، اما می توانند مهاجمان سیستم ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به ویژه زمانی که به مواد غذایی تحریک کننده آنها را اضافه می کنید. در آن زمان این ادویه ها مقصران اصلی رفلاکس معده هستند. ادویه کاری و فلفل تند از این نوع ادویه جات هستند.

رفلاکس معده بر اثر مصرف قهوه

برای کسانی که برای بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را انتخاب نمی کنند، یک مشکل اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع اصلی کافئین است و کسانی که از رفلاکس معده رنج می برند، باید از آن اجتناب کنند. کافئین باعث افزایش اسیدیته‌ معده و رفلاکس اسید می شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کاهش می ‌دهد، که می ‌تواند در افراد مستعد باعث رفلاکس معده یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرآیند تخلیه‌ معده را نیز سرعت می‌ بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع ‌تر از حالت عادی وارد روده‌ کوچک شود. این امر سبب جراحت بافت روده ‌ای می ‌شود.

رفلاکس معده بر اثر مصرف سیب زمینی سرخ کرده

رفلاکس معده با خوراکی ها تشدید می شود

سیب زمینی سرخ کرده دشمن شماری از فرایندهای گوارشی و متابولیکی است. غذاهای سرخ شده از قبیل سیب زمینی سطوح بالای چربی های ترانس را در خود جای داده اند و مواد شیمیایی دارند که نه تنها بر عملکرد دستگاه گوارش تاثیر می گذارند، بلکه باعث افزایش تولید اسید و حضور سموم می شوند.

رفلاکس معده بر اثر مصرف سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده

سوسیس و مواد غذایی کنسرو شده سرشار از مواد مصنوعی هستند که باعث ایجاد بیش از حد اسید در خون و معده می شوند. این نوع غذاها با چربی بالا بر متابولیسم معده شما تاثیر می گذارند. اضافه کردن این غذاها به رژیم روزانه منجر به بیماری هایی مانند چاقی و سطوح بالای کلسترول و چربی می شود.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : جلوگیری از رفلاکس معده و سوزش سر دل با ۸ راه ساده

اگر می خواهید بیشتر بدانید : ۹ خوراکی که باعث رفلاکس معده می شوند

اگر می خواهید بیشتر بدانید : درمان رفلاکس معده با رژیم مدیترانه ای

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع : avayesalamati.com

loading…

loading…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 51907 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها