وب آرشیو

» طرز تهیه خورش آلوچه بومی غذای محلی کرمان

مسابقه کاربران برتر فایل ناب
تنظیم شرایط محیطیفایل ناب | ایجاد فروشگاه فایل

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96

مسابقه ویژه فایل ناب در بهار 96
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید

هفت دوره از مسابقات فایل ناب را در کنار شما کاربران عزیز بودیم و تلاش کردیم که با جوایزی هرچند کوچک ، قدردان زحمات و تلاش های شما عزیزان باشیم. در بهار 96 هم با هشتمین دوره از مسابقات فایل ناب در کنار شما خواهیم بود و همه با هم تلاش خواهیم کرد که در مسیر موفقیت پیش قدم باشیم.

جوایز ویژه بازاریاب های برتر:
بیش از 300 بازاریابی: 100,000 تومان
بیش از 600 بازاریابی: 250,000 تومان
بیش از 900 بازاریابی: 450,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیش از 500 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیش از 1000 فایل: 110,000 تومان
آپلود بیش از 2000 فایل: 250,000 تومان

طرز تهیه خورش آلوچه بومی غذای محلی کرمان ۲۷ فروردین ۱۳۹۷

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

طرز تهیه خورش آلوچه بومی

غذای خورش آلوچه غذای محلی شهر کرمان است و طعمی عالی دارد.

مواد لازم برای خورش آلوچه بومی

  • گوشت ۴۰۰ گرم
  • لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • سبزی خشک (جعفری و گشنیز) ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده نصف پیمانه
  • آلوچه خشک ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم

آلو خشک سرشار از عنصر بور کمیاب است که به همراه کلسیم و ویتامین D موجود در آن از استخوان ها محافظت کرده و مانع از بروز پوکی استخوان می شود. مصرف ۵۰ گرم آلوخشک ۱۰۰ درصد نیاز روزانه به بور را تامین می کند.آلو خشک علاوه بر این که به عنوان یک ملین طبیعی استفاده می شود در ترکیب بسیاری از غذاهای ترش و شیرین نیز کاربرد دارد. آلوخشک با وجود تمام فوایدی که دارد در صورت زیاده روی در مصرف آن مشکل زا خواهد شد.

طرز تهیه خورش آلوچه بومی

طرز تهیه خورش آلوچه بومی

گوشت را با پیاز تفت می دهیم و لوبیای خیس شده را با مقداری آب جوش به گوشت اضافه می کنیم. نمک و تمام ادویه ها را افزوده و می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را می افزاییم، پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.

آلوخشک حاوی میزان زیادی آکریل آمید است که یک ماده سرطان زا و نوروتوکسین (سم عصبی) محسوب می شود. آکریل آمید به طور طبیعی در مواد غذایی عادی وجود ندارد. اما در حین پخته شدن مواد غذایی در حرارت بالای ۱۰۰ درجه سیلسیوس در آن ها تولید می شود.

نکات تکمیلی در مورد خورش آلوچه بومی

خورش آلوچه بومی جزو غذای محلی – کرمان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
خورش آلوچه بومی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .


همچنین ببینید :

طرز تهیه خورش داوود پاشا کشور ترکیه

خورش کنگر خوشمزه، طرز تهیه خورش کنگر

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 50953 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها